Välkommen till oss på Patina Wine

Vår affärsidé är att erbjuda spännande produkter på den svenska dryckesmarknaden.

Vi importerar i huvudsak vin från Spanien och med ett stort fokus på prisvärda viner och med kundens önskemål tar vi fram produkter som förhöjer dina gästers upplevelse.

Vilka är vi

Från ett intresse och dröm redan i unga år gjorde olika omständigheter under 2021 att drömmen plötsligt kunde förverkligas. Patrick startade upp sitt vinföretag, med rådgivning från den gode vännen Magnus. Med värdefull erfarenhet av vin och kunskap om vingårdarnas arbete i Spanien började företaget växa fram.

Den sista pusselbiten blev klar tidigt 2022 när Patina Wine & Deli kunde knyta till sig Torbjörn. Med en gedigen försäljningsbakgrund inom dryckesbranschen, ett stort nätverk och stort driv var nu företagets form på plats och vin fortsätter vara den gemensamma passionen.

Personlig prägel - gedigen kvalitet

Vi arbetar ständigt med att hitta nya vinbodegor, med stort fokus på att hitta den personliga prägeln. Med de flesta av våra bodegor finns det en personlig och mångårig relation vilket gör att vi vet vilken kvalitet vi erbjuder.

Vårt löfte till dig är att vi är flexibla, närvarande, roliga och personliga.

Hör av dig

Om du önskar att komma i kontakt med oss, vänligen fyll i formuläret nedan. Om du vill kontakta en specifik person i vårt team, klicka här för att se våra medarbetare och deras kontaktuppgifter.